Nu är det dags för ett nytt spännande samarbetsprojekt för oss inom länets amatörteater. Denna gång tillsammans med Teater Martin Mutter och Teater Nolby. Sommaren 2024 kommer vi att spela BILBO och kanske vill just du vara med?

Det är några år sedan nu, därför är vi extra taggade för ett nytt stort sommarspel till vilket alla våra föreningar och deras medlemmar bjuds in. Vi gör det också med nya partners på projektsidan. Dels vår egen medlemsförening Teater Nolby, dels Teater Martin Mutter i Örebro. Ambitionen är att skapa ett gemensamt sommarteaterprojekt där amatörer och yrkesutövande teaterarbetare kan mötas och samarbeta över såväl ålders-, som geografiska och organisatoriska gränser.

På initiativ av David Levi som kommer att regissera föreställningen, blir det uruppförande och sverigepremiär för den pjäs som David också skrivit manus till och som baseras på J.R.R. Tolkiens bok ”The hobbit”. Det kommer att finnas roller för såväl barn och ungdomar som vuxna, liksom uppgifter för de som vill jobba med olika saker runt produktionen som t ex scenografi, teknik, kostym, mask, marknadsföring mm.

Spelplatsen är Teater Nolby som ligger utanför Karlskoga. Repetionerna kommer dock inledningsvis att vara på mer centrala platser i länet. Vi har planerat för totalt 19 föreställningar mellan 15 juni och 13 juli 2024.

Är du intresserad av att få veta mera/vara med?
Välkommen då till vår informationsträff den 11 september kl 19.00 – 20.30 på Teater Martin Mutter, Beväringsgatan 6 i Örebro.

Har du frågor innan dess? Eller är du intresserad men kan inte komma just då?
Hör av dig till Gunilla Pihlblad: 070-550 95 20, gunilla.pihlblad@amatorteatersamverkan.se