Nu spelas årets revy för fullt på Musikpalatset i Karlskoga. Den har fått namnet Va blirä?! En funderabel revy. Det är 27:e året Karlskogarevyn Gôrskôj sätter de upp en revy. Premiären var den 5 januari och nu spelar man fram till 3 februari 2024. 

Årets ensemble består av Britt Larsson, Camilla Hedlund, Emma Wahlström, Kalle Karlsson, Nea Karlsson, Per Jakobsson, Simon Tarakkamäki och Thomas Sönnerstam.

Britt Larsson kan stoltsera med att ha varit med i revyn i 16 år nu. Hon har utvecklats genom åren och kan hitta både roliga figurer och komiska röster. Förutom att stå på scenen så är hon även producent och ser till att allt flyter på. Simon Tarakkamäki har varit med i Gôrskôj i några år och han är inte enbart skådespelare utan också sedan förra året också regissör. Simon har förmågan att spela ful,  spöka ut sig och böja sin kropp i alla möjliga riktningar och ramla utan att slå sig.

Nea Karlsson gör sin andra revy i Gôrskôj. Förutom revy så är hon också engagerad i teaterföreningen Lyset och Ung Teater Karlskoga. Hon har medverkat i flera uppsättningar där och framfört många bra och tänkvärda roller. Nea kan utan större ansträngning plocka fram en stämma till en revylåt som sitter som en smäck. Kalle Karlsson gör sitt andra år i Gôrskôj, förutom revy så spelar han även teater i Teaterföreningen Lyset. Där har han gestaltat många olika karaktärer och gjort flera bra rollerprestationer. Kalle är en man i sina bästa år och kan både sjunga, agera och ta danssteg.

Emma Wahlström gör i år debut på revyscenen, men hon har varit med i Gôrskôjs Småkul och spelade då hund. Men nu ser vi en tjej som kan sjunga och agera utan problem. Thomas Sönnerstam gör i år sin 21:a revy. Under alla sina år i revyn så har han förutom att stå på scenen byggt scen, fotat och filmat. Thomas är en man som gillar slapstick och är inte sen att använda det både privat och på scen. Camilla Hedlund är ny på Gôrskôjs revyscen för i år, men hon är ingen nybörjare på revy. Hon har tidigare varit med i Piterevyn, så nu får vi se om vi får med några norrländska influenser därifrån. Förutom att skådespela så har hon även fått uppdraget som koreograf.

Biljetter kan bokas här!