Även i år spelas det fars i Hallsberg. Den 14 juli har Teater Hallsberg premiär på ”Stulen kärlek” som är skriven av Krister Classon. Den hade premiär första gången på Lisebergsteatern i Göteborg 2004. Rod Cansby som är både regissör och producent, berättar att repetitionerna nu pågår för fullt.

Det handlar om Bosse som är en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull tavla som det rika men spänningslösa paret Berit och Evald äger. Bosse stöter på patrull när Jerker överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är anlitad av Evald för att värdera tavlan. Det komplicerar det hela förstås. Saken blir inte bättre av att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända. Så det är verkligen laddat för både missförstånd och förvecklingar.

Tjuven Bosse spelas av Benny Alexandersson, försäkringsmannen av Björn Jakobsson, det rika paret av Johanna Immo och David Sindmark och pensionärsparet av Ulf Hjelting och Tanya Solodova.

Föreställningen spelas på Hembygdsgården i Hallsberg fram till 29 juli. Kaffe, te och/eller saft med kaka/bulle säljas i pausen. Biljetter kan bokas här.