STULEN KÄRLEK

När

28 juli 2023    
19:00 - 21:30

Var

Hallsbergs hembygdsgård
Stocksättersvägen 16, Hallsberg, 694 35

Event Type

Karta Otillgänglig

I år sätter vi upp en fars av Krister Classon. Den har spelats både på Vallarna och Lisebergsteatern. Nu kommer den även att uppföras på Hallsbergs hembygdsgård.

Premiär blir det som alltid fredag vecka 28, det vill säga den 14 juli. Därefter är det planerat att spela ytterligare elva föreställningar. Biljettpriserna blir desamma som förra året. Även om vi har en inflation på nästan tio procent, så väljer vi att inte höja.

Handling:
Bosse är en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull tavla som det rika men spänningslösa paret Berit och Evald är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för värdering av tavlan. Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar.

Tänk på att vid eventuellt regn tillåter vi inte paraplyer, då dessa skymmer sikten för de som sitter bakom dig. Vi har enklare regnponchos till salu, men bäst är om du tar med egna regnkläder.

Sitter du i rullstol, vill vi gärna veta det i förväg, så vi kan planera för det.

Kaffe, te och/eller saft med kaka/bulle kommer att säljas i pausen.

Biljetter bokas här!

Vuxna 240 kronor
Barn/ungdom 6-12 år 140 kronor
Studenter/Mecenat/Pensionär 195 kronor
Familj (två vuxna + två barn/ungdom) 650 kronor

Teater Hallsberg