Onsdag 28 juli 2021


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

28/7-2020
Slutsålt redan innan premiären!

Tanterna

Att det finns ett  behov av kulturupplevelser för hela familjen visar vår uppsättning av Pip-Larssons Kastrullresa i Hallagårdens djurpark. Redan innan premiären är alla biljetter slutsålda. Men det kan ibland löna sig att anmäla sig till återbudslistan, då vi ibland får återbud i sista minuten. Ring 0768-229 300 eller mejla info@amatorteatersamverkan.se.

Boken ”Kastrullresan” skrevs av författaren Edith Unnerstad 1949 och den har nu för första gången dramatiserats för teater av Elisabeth Brånsgård. Hon har även regisserat föreställningen. Handlingen är i korthet att den stora och trångbodda Stockholmsfamiljen Larsson ger sig ut på en sommarresa med två hästar och två vagnar som de ärvt. Med sig har de uppfinnaren pappa Patriks patenterade ”pip-kastruller” som de ska sälja längs vägen där det händer många spännande och roliga saker.

Pappa i säljartagen
Pappa i säljartagen

På Hallagårdens Djurpark finns 180 sittplatser varav 100 är under tak. Men endast 50 biljetter säljs till varje föreställning. Som vanligt ingår entré till djurparken där det i år också finns flera nya attraktioner.

Fler nyheter  

|