Tisdag 7 juli 2020


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

26/8-2019
Något för alla på Sparbanksbörsen

Grovdoppa
Gruppen Grovdoppa kommer den 13 oktober

När man tittar på Lekebergs Revysällskaps program under hösten, så konstaterar man snabbt att det finns något för alla och att man - om man vill - kan ha kul med Lekebergs revysällskap ungefär varannan vecka. Välkomna att hänga på!

Den 21 september upprepar man en succé, nämligen Oktoberfest tillsammans med Degerfors Musikkår. Det blir, precis som förra året, både bompabompa och annan musik samt en massa skojigheter från scenen. Och självklart korv och öl i serveringen.

Redan dagen efter bjuder man på ett annat trevligt musikaliskt program. ”Bjuder” i ordets rätta bemärkelse eftersom det är fri entré. Revysällskapet gör det i samarbete med välkända musikprofilen Anders Ekstrand som tillsammans med kollegan Leif Ekström gett ut en egen cd.  Lite visa, lite jazz och lite annat framförs från scenen av flera namnkunniga sångare och orkester.

Den 5 oktober blir det drag utan pardon för då handlar det om Tomas Ledins musik i en helt nyproducerad hyllningskonsert. Thomas Karlsson sjunger och med sig i bandet har han Stefan Ekström, Daniel Ekström, Kent Steén, Bosse Lindahl och Mats Johansson. Dessutom en kör som heter duga. En kväll ni inte vill missa!

Revysällskapet hade under förra säsongen några välbesökta Afternoon Tea-evenemang och den 13 oktober är det dags för en uppföljning. Då kommer gruppen Grovdoppa och underhåller med Allans Edwalls finurliga texter och fina musik. Till detta serveras en delikat hemlagad afternoon tea-meny.

Två vetenskapspubar är också inplanerade under hösten: 18 september är det revysällskapets egen professor Dag Stranneby som pratar om vad som är verklighet och vad som är modell. Den 20 november är det en annan lokal profil som föreläser, nämligen historikern Sören Klingnéus. Ämnet är den glömda Lekebergslagen och det är som vanligt fri entré och öppen bar.

Fler nyheter  

|