Fredag 14 december 2018


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

19/12-2017
Nyårsrevy i Karlskoga

Karlskogarevyn Gôrskôj

För 22:a året i rad så sätter Karlskogarevyn Gôrskôj upp en revy och i år heter den I vått och torrt. Namnet anspelar på att det både har regnat mycket, men också varit torrt och vattenbrist i länet.

-Vi tycker också att namnet ger oss en uppmaning att vi ska hålla samman i tider när det händer saker både i Sverige och världen som påverkar oss i både smått och stort, säger Anette Jakobsson som är både producent och revyartist.

Hon berättar också att i årets revy kommer man att få se flera gamla bekanta, men också några nya ansikten. -Och vi har satt ihop en traditionell revy med sketcher, sång och dans. Vi försöker spegla vad som hänt lokalt, i länet och i Sverige.

-Vi tar också upp det som händer i världen, Trump går ju inte att undvika. #me too-kampanjen uppmärksammas också med en sång och en dans, ett viktigt ämne som tål att ha med två gånger. Sedan har vi hittat flera sketcher som vi själva skrattat mycket åt och så klart hoppas vi att publiken också kommer att skratta åt dom. Välkomna till oss i Karlskogarevyn Gôrskôj och få en revyupplevelse med mycket skratt och lite eftertanke, avslutar Anette Jakobsson.

Fler nyheter  

|