Söndag 26 juni 2022


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

1/1-2022

Karlskogarevyn Görsköj får skjuta på premiären.

Ensamblen

På grund av att Karlskogarevyn Görsköj har drabbats av Covid-19 i ensemblen, måste man flytta på premiär den 5:e och föreställningarna den 8 januari. Görsköj hoppas att de som har köpt biljetter till dessa datum har möjlighet att komma på någon av de andra föreställningarna i januari eller februari, och kommer naturligtvis att hjälpa till att boka om.

-Det går bra att ringa på mobilnummer 073-897 77 22 - någon av dessa tider: 1/1 kl 10-15, 2/1 kl 10-15 eller så svarar ni på det mail som ni fått och vi ringer upp er så snart vi har möjlighet säger Britt Larsson som är producent för revynj.

Årets revyensemble består av följande personer:
Britt Larsson 65 år ung från Ludvika. Gillar att dricka kaffe och att titta på Hem till gården och träffa barnbarnen.

Per Jakobsson, 59 år från Karlskoga. Mitt största intresse genom livet har varit musiken i flera olika former. På senare år har jag även fått upp ögonen för teater. På somrarna guidar jag på Alfred Nobels Björkborn sedan 2020.

Anette Jakobsson, 59 år från Örebro. Jag gillar att uppleva saker, nya platser, spa, teater, konserter.

Nykomlingen Tobias Andersson, 42 år. Just nu sysslar jag förutom revyn med musik på heltid, som trubadur och skriver musik och släpper på Spotify.

Thomas Sönnerstam, 64 år. Kommer nästan från Karlskoga, kom hit som 5 åring. Har dansat hela livet och teatern har alltid varit närvarande.

Izabelle Westberg, 21 år från Karlskoga. Just nu läser jag tredje terminen på förskollärarprogrammet på Örebro universitet. Teater är ett av mina största intressen och jag har spelat teater på Karlskoga Kulturskola, i Teaterföreningen Lyset och Ung Teater Karlskoga i ungefär 9 år.

Bella Vehkamäki, 28år och född och uppvuxen i Karlskoga. Jag ser fram emot en revysäsong, ska bli sjukt roligt att förhoppningsvis få spela för en förväntansfull publik igen!

Simon Tarakkamäki, 20 år, född och uppvuxen i Karlskoga. Jobbar som teaterlärare på Kulturskolan och frilansar som skådespelare. Jag ser otroligt mycket fram emot premiär och den kommande revysäsongen. Efter lång väntan så känns det extra härligt att få stå på revyscenen igen!

Fler nyheter  

|