Måndag 29 november 2021


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

1/9-2021

Afternoon Tea med Gösta Linderholm

Gösta LinderholmGösta Linderholm är en av vår tids allra mest populära låtskrivare och musiker. Hans speciella röst hörs till många oförglömliga låtar med en bred från jazz till visa. Den 12 september hyllas han med två konserter på Sparbanksbörsen och detta i kombination med en Afternoon tea-meny.

Det är två välmeriterade musiker från Sydnärke som med glädje tagit sig an detta projekt. Torsten Loxbo sjunger, spelar gitarr, fiol, dragspel och munspel och turnerade själv med Gösta under flera år på 1970-talet. Pär Björck på piano gör orkestreringen komplett och vi kommer under cirka en och en halv timme få höra många av de sånger som Gösta sjöng under sin mer än 50 år långa karriär.

Det blir också lite bilder från Torstens privata album och en och annan annan berättelse om Gösta Linderholm som tyvärr gick bort strax före jul. Allt serverat med en enklare Afternoon tea-meny tillagad i Sparbanksbörsens egna köksregioner.

Antalet är begränsat till 50 personer per föreställning. Första tillfället är klockan 13:00 och sedan blir det ytterligare en föreställning klockan 17:00. Det serveras också en enklare afternoon tea-meny som ingår i priset. Biljetter bokas här. Pris: 200 kronor.

Fler nyheter  

|