Måndag 29 november 2021


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

2/6-2021

Ett spännande teaterprojekt sommaren 2022!

Råttfångaren

Örebro Teater bjuder in alla amatörteaterföreningar i länet att vara med och skapa teaterhistoria i Örebro.
När berättelsen nu blir utomhusföreställning på Spelgården i Wadköping så är det i ett stort amatörteatersamarbete och en ensemble på hela femtio personer från hela länet i alla åldrar. Allt inramat med en formsäker regi och dramatisering av Johanna Huss – en av teatersveriges mest erfarna och uppskattade regissörer. Som konstnärlig ledare för Enskedespelet i Stockholm har hon utvecklat en unik förmåga att skapa verk för stora ensembler bestående av en blandning av professionella och amatörskådespelare. När hon nu tolkar Råttfångaren för Örebro Teater blir det ett roligt, fantasifullt och myllrande teateräventyr för hela familjen som tar upp frågor om medmänsklighet, egoism och hur rädslan för det okända kan göra oss människor till våra egna värsta fiender.

Råttfångaren görs i samarbete med Teater Martin Mutter.

ANMÄL INTRESSE ATT DELTA

Vill du medverka som amatörskådespelare i Råttfångaren? Vi söker barn (från 10 år), ungdomar och vuxna till folkensemblen och arbetet med föreställningen påbörjas med en helgworkshop redan under hösten 2021. Mer information om föreställningsarbetet kommer inom kort och i september kommer vi att hålla informationsmöten, både digitalt och “live”, där vi berättar mer om projektet. Det kommer att finnas möjlighet att medverka både mycket och lite mindre beroende på hur mycket tid du har och hur stor rolluppgift du vill sätta tänderna i.

Du behöver inte ha några egentliga förkunskaper för att vara med, det viktigaste är att lusten finns.

Så ta chansen och häng med oss på detta unika teateräventyr, och anmäl ditt intresse redan nu, du kommer inte att ångra dig!  OBS! Anmälan är inte bindande.

Anmäl dig via länken du kommer till om du scrollar ner:
https://orebroteater.se/forestallningar/rattfangaren/

Fler nyheter  

|