Fredag 22 januari 2021


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

9/5-2020

Nu har biljetterna släppts till sommarens fars!

Svit 222

Även om mycket är stängt nu i Coronatider, så kommer det att spelas teater i sommar. Den 10 juli är det premiär på sommarens roligaste fars i Hallsberg. Det är Teater Hallsberg som spelar "Svit 222" på Hallsbergs hembygdsgård, Werners backe. Och nu har biljetterna släppts till alla 12 föreställningar.

Det hela handlar om en liga som får Jönssonligan att framstå som veritabla genier har just genomfört en kidnappning som ska generera en massa kosing. Men om man nu ska ligga lågt under tiden så ska man kanske inte ta in på en svit på stadens dyraste hotell, som dessutom styrs av en direktör med extremt moraliska värderingar. Inte gifta, inte dela rum.
Och vad gör man när offrets pappa vägrar betala lösensumma? Ja, offret i fråga blir i alla fall förbannad och historien tar en ny vändning…
Allergivarningen är hög då vi har en chef som är allergisk mot siffran 2 och en underhuggare som lider av kraftig polisallergi, men gillar chokladpudding.

Biljetterna bokas här!

Att tänka på:
Att vid eventuellt regn tillåter man inte paraplyer, då dessa skymmer sikten för de som sitter bakom dig. Det finns enklare regnponchos till salu, men bäst är om man tar med egna regnkläder.
Sitter man i rullstol, vill Teater Hallsberg gärna veta det i förväg så att man kan planera för det.

Kaffe, te och/eller saft med kaka/bulle kommer att säljas i pausen.

Fler nyheter  

|