Torsdag 21 januari 2021


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

14/3-2020

Inställda föreställningar

Nu börjar det komma besked om flera inställda föreställningar, på grund av risken för Coronasmitta.

Lekebergs Revysällskap har nu även beslutat att ställa in nästa vetenskapspub. Den flyttas fram till 1 oktober. Även föreställningarna med Jonas Hofer & The Boppin' Cats den 8 och 7 maj ställs in. Man återkommer med nya tider.

Även Mr Tambourine Man med Buckliga Boots den 4 april, och ABBA-FROSSA MED GLÖD den 17, 18 och 19 april ställs in och flyttas fram till 11, 12 och 13 september och utökas till fyra föreställningar. De som har bokat biljetter kommer att kontaktas, och det går då också bra att boka om köpta biljetter till de nya tiderna i september.

Kraxkompaniet meddelar också att de tyvärr väljer att ställa in föreställningarna av Det är vi som är Krax! den 21 och 28 mars på grund av risken för coronasmitta.

Vi känner att vi inte vill bidra till risk för smittspridning utan tar vårt ansvar även om det är tråkigt. Vi har också ett par småförkylda i ensemblen och i dagens läge kan man inte chansa.

Charlie kommer att återbetala alla pengar till er som bokat. Räkna dock med att det tar några dagar.
Vi återkommer med nya datum senare i vår eller tidig höst, när man meddelar att faran är över. Vill någon ha kvar sin bokning till dess så meddela Charlie Broström.
Vi önskar nu att ni alla får vara friska och varmt välkomna åter ❤️

Kraxkompaniet genom Susanne

Örebrospexet meddelar också att föreställningarna 20-21/3 och 27-28/3 inte kommer att framföras som planerat. De har inte något sjukdomsfall i ensemblen eller föreningen, utan anledningen till att man valt skjuta på föreställningarna är för att hindra eventuell smittspridning bland publiken eller föreningens medlemmar. Örebrospexet hoppas kunna framföra sina föreställning senare i år. Om du har några frågor, vänligen maila ordforande@orebrospexet.com

Fler nyheter  

|