Måndag 24 februari 2020


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

13/3-2020

Appokollaps Nu

Fredagen den 13 Mars, klockan 19:00 - Premiärföreställning!
Aula Nova i Novahuset på Campus Örebro

För er som behöver hjälp att hitta till oss: https://www.oru.se/om-universitetet/hitta-hit/

Den här våren får vi följa med in i framtiden. Men vad är det egentligen som har hänt med planeten jorden och vad har hänt alla dess invånare? Finns det någon som har kunskapen att ställa allt till rätta? Och vem är det som tar allt vatten??

Frågorna är många men svaren finns att hitta! Boka din biljett redan nu för att säkra din plats på vår resa in till framtiden och var med oss när vi tar reda på vad det är som egentligen hänt, eller ja, kommer hända...

BILJETTER:
Kårmedlem: 100 kr
Student: 120 kr
Vuxen: 150 kr
Pensionär och ungdom (upp till 17 år): 80 kr

Se till att förboka dina biljetter redan nu! Det gör du enklast genom att mejla entrechef@orebrospexet.com Ange datum och hur många biljetter ni önskar reservera. Biljetterna ska hämtas senast 30 minuter innan föreställningen, annars kan de komma att säljas vidare.

Det kommer även gå att köpa biljetter i entrén ca 45 minuter innan föreställningen börjar. Vi tar då emot betalning via swish och kort.

TELESLINGA!
I behov av teleslinga? Ingen fara, teleslinga finns redo att använda på plats. Informera oss när du kommer så löser vi det. Alla ska kunna delta på spex!

SPEX?
Ett spex är en form av interaktiv teater där publiken har möjlighet att styra vad som händer på scenen. Så ta chansen att utmana skådisarna, bandet och kören genom att ropa direktiv som till exempel “omstart”, “baklänges”, “ombytta roller” eller varför inte “gladare”? Endast fantasin sätter gränser!

ÖREBROSPEXET?
Örebrospexet är en ideell förening som älskar att ha roligt, lära känna nya människor och att lära sig mer om allt som berör en teaterproduktion.

Örebrospexet sätter varje vår upp en helt egenskriven föreställning. Handlingen bygger traditionsenligt på ett litterärt verk, en historisk person eller en historisk händelse. Tidigare år har vi bland annat varit på besök i Al Capones tebutik, bevittnat öppnandet av Tutanchamons grav och sett hur det egentligen gick till när Franz Ferdinand dog. Vad kommer Örebrospexet spela upp under våren 2021??

Örebrospexet är en samarbetsförening till Örebro Studentkår.

Vill du bli en del av Örebrospexet? Skicka ett mejl till producent@orebrospexet.com eller ordforande@orebrospexet.com eller hugg tag i någon som ser ut som en spexare under aktpausen!

Läs mer om oss på Facebook, Instagram eller på vår hemsida:
www.orebrospexet.com

Fler evenemang  

|