Torsdag 21 januari 2021


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

2/2-2020

Intresserad av sommarteater på Hallagården?

Informationsträffar den 5 och 6 februari.

Somrarna 2017 och 2018 satte Amatörteatersamverkan Örebro län (ATSÖ) upp familjeföreställningarna Katitzi och Flickan i fönstret på Hallagårdens djurpark i Lekhyttan. I sommar blir det ett nytt spel och nu i veckan hålls informationsträffar för intresserade.

I år sätter man upp Kastrullresan efter Edith Unnerstads bok med samma namn om familjen ”Pip-Larsson”. Syftet är att göra en föreställning som framför allt hyllar gemenskapen och kärleken inom en familj, fattig på pengar och utrymme men rik på kreativitet och medmänsklighet. En familj där man får vara den man är och där olikhet är en styrka som man inte är rädd att hylla och visa upp. En rolig, spännande och tänkvärd upplevelse för hela familjen.

För manus och regi svarar Elisabeth Brånsgård med erfarenhet av såväl studentspex i Örebro och sketchhumor i radio som ungdomsmusikaler på Sparbankbörsen i Fjugesta.

- Repetitionerna kommer inledningsvis att vara i Örebro och Fjugesta, men framåt maj flyttar man ut till Hallagården dit man lätt kan ta sig med buss. Föreställningarna spelas mellan 26 juni och 5 juli.

Inbjudan att delta går i första hand ut till ATSÖ:s 25 medlemsföreningar i länet, men andra intresserade är också välkomna. Tidigare erfarenhet är ett plus men inte en nödvändighet. Nu i veckan hålls informationsträffar; på Musikpalatset i Karlskoga den 5/2 kl 18.30 och på Föreningarnas hus i Örebro dagen efter, samma tid. Det är bara att komma dit, ingen anmälan och inga förpliktelser.Intresserad av sommarteater på Hallagården?

Fler nyheter  

|