Måndag 28 september 2020


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

18/12-2019

Årets nyårsrevy "På rätt spår"

Årets ensemble

Nu är det dags för nyårsrevy och vill man se det i vårt län så är det Karlskoga som gäller. Som vanligt sätter Karlskogarevyn Gôrskôj upp en nyårsrevy och årets revy heter "På rätt spår".

Ensemblen består i år av nio personer varav många med lång erfarenhet. Per Jakobsson är den verkliga revyräven i Karlskogarevyn Gôrskôj. Han gör sin 24:e revy och man kommer att få se honom i flera olika nummer, både sketch, sång och dans.

Ida Israelsson är en av fem tjejer i årets revy. Hon är dansare sedan flera år och kommer att dansa och vara med i flera andra sketcher och sånger. Bella Vehkamäki har varit med i några år nu på scenen. Hon är även med och skriver texter till revyn och ser till att man får rätt rekvisita till sina nummer.

Pehr Bodin som man får se på scenen även i år är sångare men också aktör som syns både i sketch och dansnummer. Han hjälper i år också ensemblen med att öva in sång. Petra Holm kommer i år att både sjunga och vara med i sketch och dans! Hon kommer också att göra en monolog med ett aktuellt ämne.

Karlskogarevyns nyaste tillskott i ensemblen är Simon Tarakkamäki. Han är inte någon nykomling i teatervärlden. Han har varit med både på Lyset och i Teater Nolby. Simon är också med och driver Ung teater här i Karlskoga.

Britt Larsson får vi som vanligt se i flera olika roller, och hon kommer både sjunga och dansa. Britt ser också till att man kan köpa biljetter över disk och fixar peruker till de andra på scen.

Martin Lewin är en kille i sina bästa år. Han gör sitt tredje år i revyn och förutom att stå på scen så har Martin skrivit flera av revyns nummer. Nathalie Petri har varit med i revyn några nu och kan förutom dansa även sjunga. Hon medverkar också i sketcher. I somras fick Nathalie ta emot Parneviks stipendium i samband med RevySM i Östersund!

Premiären är den 5 januari på Musikpalatset i Karlskoga och man spelar fram till den 1 februari. Läs mer under EVENEMANG.

Fler nyheter  

|