Lördag 4 juli 2020


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

15/10-2019

Teaterworkshop i Vad-du-vill

Stefan Jansson och Tina Tuth
Stefan Jansson och Tina Tuth

Nu provar vi ett nytt koncept för länets alla teateraktiva! Målet är att alla aktiva inom amatörteatrarna från hela länet får en möjlighet att träffas och lära sig något nytt inom teaterns område och ha en rolig lärofylld dag tillsammans. Vad vi gör beror på vad ni i gruppen vill.

Önskar ni improvisera, iscensätta olika scener, träna rösten eller prova på clownteknik? Eller har ni en dikt, monolog eller annan text som ni vill jobba med tillsammans med andra?

Eller funderar ni på hur man kan gå till väga för att hitta sin rollkaraktär i en pjäs? Meningen är att vi ska utbyta kunskap, stöttar varandra och har roligt tillsammans. Så det blir garanterat en spännande teaterdag!

Själva workshopen är Lördagen den 30 november, mellan klockan 10:00 och 16:00 och genomförs i Studiefrämjandets lokaler på Karlsgatan 32 A i Örebro.

Är Du intresserad så anmäler Du dig här. Då skriver du även vad DU önskar få ut av dagen (improvisation, textarbete, röst osv) Utifrån era önskemål, snickrar så Tina och Stefan ihop en lös plan inför dagen. Det går även att komma med önskemål under workshopen.

Fler nyheter  

|