Lördag 4 juli 2020


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

11/10-2019

Revy med den ”sociala nätvärken” som röd tråd

Medverkande

- Kvällens shååw ska handla om hur vi upplever våra numera totalt uppkopplade liv. Hur klarade vi av att leva när vi inte visste vad ”vännerna” åt till frukost, inte kunde se deras plutande trutar i uppstajlade selfies. För att inte tala om deras perfekta middagar i deras perfekta liv i deras ombyggda kök? Och hur blir det när vi ska umgås IRL? Håller det utlovade?

Ja, så presenterar Beda Bengtsson, programledare UPA, kvällens talkshow i Lekebergs Närteve. Där har ni också inledningen till revyn Social nätvärk vars tema ”värkligen” är att belysa dagens tillkortakommandon på internet och på sociala medier. Men ta det inte så allvarligt, det ska ju vara roligt att gå på revy. Fast det skadar inte om man får med sig en och annan eftertanke hem.

På scenen finns något som aldrig har skådats på Sparbanksbörsens scen tidigare. Nämligen en helg vägg med LED-skärmar. Så det blir en scenografisk teknisk upplevelse samtidigt som vi hela tiden växlar mellan inslag i TV-studion och ute i själva ”värkligheten”.

Eftersom det är revy så är det en blandning av sketcher och sånger. Och det är också en blandning av ”medvärkande”. Yngst är Gustav Jansson, 15 år, och äldst är … ja det var ju det där med damers ålder. Men Beda Bengtssons alter ego, Sara Örtgård, fyller faktiskt 65 under spelperioden. Så grattis i förskott!

Däremellan har vi ytterligare fem killar och åtta tjejer. Vi har musik av olika genrer och vi rör oss mellan Kärlek på lasarett och Surfin bird via Elektricitetsvisan och Cheek to cheek. Fast med nya texter till så klart.

Vi har som vanligt även mat. En vansinnigt god svamptoast till förrätt och en kycklingfilé med en sås som ni tills vidare bara kan drömma om. Till kaffet en liten hembakad chokladruta. Mums!

Totalt blir det elva föreställningar mellan 26 oktober och 23 november. Gör som cirka 700 personer redan gjort. Boka biljett här till höstens mest sevärda revy i Lekeberg och känn dig välkommen till nöjespalatset Sparbanksbörsen i Fjugesta.

Fler nyheter  

|