Onsdag 8 april 2020


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

15/7-2019

Teater Nolby spelar Småstadslif

Adam Randle som Ek

För tolfte sommaren i rad bjuder Teater Nolby återigen upp till en färgstark föreställning med en ensemble i fantastiska kostymer och en spännande dekor. I år är det Småstadslif, som är ett lustspel i tre akter av Alfhild Agrell.

Kan ett teaterspektakel i den lilla staden Näsvik verkligen imponera på grannstaden Sandö? Ja det tror stadens starke man, som hoppas kunna bli omvald om han sätter upp en lyckad teaterföreställning. Men allt går inte precis som han hade tänkt sig.

Borgmästarens dotter är också olyckligt kär i skrivare Ek. Men hennes far har lovat bort henne till den rike skinnhandlaren Sandberg. Det hela utspelar sig i adertonhundratalets mitt någonstans i Sverige.

Pjäsen hade premiär den 13:e juli på Teater Nolbys utescen i Karlskoga och man spelar sjutton föreställningar fram till den 4:e augusti.

För er som kommer med buss eller har svårt att gå finns busshållplats med plats för upp till tre bussar i direkt anslutning ovanför spelplats. En handikappanpassad trappa med stabila räcken leder ner till café, biljettkassa och spelplats.

Se informtion om varje föreställning under EVENEMANG.

Fler nyheter  

|