Onsdag 8 april 2020


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

12/7-2019

Årets sommarfars

En riktig soppa

Nu är det premiär för årets fars "En riktig soppa" som spelas på Hallsbergs Hembygdsgård. Det är femte året i rad som man spelar fars under Rod Cansbys ledning. Manuset är skrivet av Micke Andersson från Finspång och har tidigare spelats av bland annat Högsjö Kultur- och Teatergrupp 2011.

Max Jansson och Jonatan Niklasson känner vi igen från förra året och de passar väl in i sina roller som Björn som är gift, men har inget emot att träffa andra bakom ryggen på sin fru och hans kompis ungkarlen Tobbe, som har samlat mod och gett sig ut på Internet för att söka kärleken.

Cilla Bjurström spelar Tobbes mamma som vill bestämma vem som är god nog åt hennes son. Linnéa Martinsson spelar Tina, Tobbes nätdejt, som smider egna planer, och Sidney Schagerström Roman spelar Monica, Björns fru, som inte gillar sin mans utsvävningar. Louise Östlund spelar Pernilla, som Björn stämt möte med när hans fru skulle resa bort. Det här är ingredienserna i "En riktig soppa"  och vi kan lova att den smakar riktigt bra. Så tag chansen och se sommarens roligaste fars i Hallsberg. Se ytterligare information under EVENEMANG.

Fler nyheter  

|