Söndag 8 december 2019


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

31/3-2019

Slutsålt igen!

Lill-Britt och Ulla
Lill-Britt Karlsson och Ulla Jinnestrand

Den 22 mars var det premiär för Lekebergs Revysällskaps seniorgrupps årliga folklustspel. Den här gången är det ”Kärlek med förhinder” och efterfrågan på biljetter har varit stor. Så brukar det ju vara när det här gänget spelar. Och nu är det i princip slutsålt. Det finns en biljett kvar på några få föreställningar.

Efter att under sex år spelat folklustspel kände seniorerna i Lekebergs revysällskap att de ville fortsätta med det. De hade hittat sin nisch.

- Och även om den välkände Gideon Wahlberg har skapat ett 25- tal folklustspel som vi kunde välja mellan, så var valet lätt. ”Kärlek med förhinder” med underrubriken ”Äventyr vid kolonistugan” hade precis allt det vi sökte för att vi ska kunna fortsätta roa vår publik med oskyldiga intriger och lite nostalgi från förr, säger gruppens ledare Mait Edlund.

Lustspelet som är Gideon Wahlbergs allra första, skrev han tillsammans med Valter Stenström 1934 och precis som underrubriken säger utspelar sig handlingen vid några kolonistugor utanför Stockholm.  I spelet ingår ett kärlekspar, en skvallerkärring, en bedragare, en dubbelgångare samt en gumma som på slutet kapitulerar. Allt det vävs ihop till en historia som vi är säkra på ska locka till många skratt.

Heidi, Morgan och Lill-Britt
Heidi Kaukaranta, Morgan Deile och Lill-Britt Karlsson

- I år kommer vi att spela sammanlagt tio föreställningar över fyra helger med start 22 mars fram till 13 april så varmt välkomna, hälsar Mait och hela seniorgänget.

Biljetter bokas här!


Fler nyheter  

|