Söndag 8 december 2019


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

27/2-2019

Inspirationsdag för alla teateramatörer

Karlskogarevyn Görstöj

Amatörteatersamverkan Örebro Län bjuder in alla amatörteaterälskare till en inspirationsdag den 6 april på Kulturhuset i Örebro. Det börjar med fika klockan 10:00. Klockan 10:30 är det dags för ATSÖ:s årsmöte, med utdelning av Årets Teater-Charlie. Sedan är det dags för länets amatörteaterföreningar att presentera sig och sin verksamhet. Efter lunch, som var och en äter ute på stan eller ordnar själv, berättar Stefan Jansson (själv revymakare) om vad en revy är och hur man sätter upp en revy.

Anette Jakobsson och Niclas Ekholm från Karlskogarevyn Görsköj berättar sedan hur man vinner Revy-SM gång på gång på gång. Gunilla Pihlblad och Dag Stranneby från Lekebergs Revysällskap redovisar sen hur man bygger upp en egen ”revylokal” och får den att blomstra på en mindre ort?

På Örebro Universitet spelas det också en sorts teater varje år som kallas Spex. Klockan 14.00 berättar Lisa Nilsson och Karolina Höijer Källström från Örebrospexet vad det här med spex egentligen är? Det blir både praktik och teori. Klockan 16:00 är det avslutning och hejdå.

Inspirationsdagen är gratis för alla som är medlemmar i någon av våra medlemsföreningar. Om man inte är med i någon amatörteaterförening, så är det ändå väldigt billigt. Det kostar bara 100 kronor.

Anmäl dig senast 15 mars till info@amatorteatersamverkan.se, eller på telefon 0768-229 300.

Fler nyheter  

|