Söndag 8 december 2019


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

15/2-2019

Vetenskapspub om 3D-printing

Den 20 februari är det dags för årets första vetenskapspub på Sparbanksbörsen i Fjugesta, som handlar om 3D-printing. Tekn Dr Göran Backlund, ansvarig för samordning av 3D-priniting inom SAAB, berättar om framtiden med friformsframställning eller Additive Manufacturing (AM). Som vanligt är det fri entré och öppen bar och tiden är 19.00.

När vi kommer fram till den 9 mars bjuder Lekebergs revysällskap tillsammans med Hallagårdens Djurpark, Lekebergs Skönhetscenter och Rasch Your Beautystylist in till modevisning, musik och information om naturmaterial. En lokalproducerad eftermiddag med start klockan 15, fri entré och fikaservering.

Kanske var ni på Sparbanksbörsen i höstas när gruppen Buckliga Boots framförde det fantastiska musikpoemet Swede Hollow? I så fall vill ni utan tvekan komma tillbaka och uppleva deras berättelse i ord, bild och musik om Bob Dylan. Söndagen den 17 mars klockan 19.00 är ni välkomna till ”Mr. Tambourine Man”.

Sist men definitivt inte minst denna månad är ”Kärlek med förhinder”, årets folklustspel med Lekebergs revysällskaps suveräna seniorgrupp. Den 22 mars är det premiär, sen spelar man totalt tio föreställningar och det är redan mycket sålt.

Fler nyheter  

|