Fredag 15 november 2019


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

26/11-2018

En riktig "springa i dörrarna"-fars.

Bäddat för sex

Högsjö Kultur- och teatergrupp hör egentligen hemma utanför vårt läns gränser, men har valt att vara med i Amatörsamverkan i Örebro län. De är kända för att spela farser med mycket gott resultat. I år har de valt att spela "Bäddat för sex", och just nu har de avslutat halva spelperioden och gör ett litet uppehåll över jul och nyår fram till 19 januari då man åter spelar föreställningen under två helger.

Bäddat för sex heter i original "A bed full of foreignes" och är skriven av Dave Freeman och översatt till svenska av Gösta Bernard. Den handlar om ett svenskt par som blir dubbelbokat med en försäljare och hans älskarinna, på ett hotell i Tyskland. I rummet finns också ett läckande element som spelar en viktig roll. Hotelldirektören ägnar sig samtidigt åt att spela slottskommendant i en pågående karneval. Och så mycket hjälp får han heller inte av den försupne portieren. Försäljarens fru kommer sedan till hotellet för att överraska sin man på hans födelsedag. Och när försäljarens älskarinna anländer så börjar verkligen förvecklingarna.

Det här är en klassisk fars som verkligen förtjänar ett besök på Högsjö Folkets hus, där den spelas. Biljetter kan bokas här via Nortic.

Älskarinnan

Fler nyheter  

|