Måndag 22 april 2019


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

13/7-2018

Sommarens skrattsuccé!

Max Jansson och Jonatan Niklasson
Max Jansson och Jonatan Niklasson  Foto: Lennart M Pettersson

Igår var det premiär på farsen FULLT FRISK, som spelas på Hallsbergs Hembygdsgård fram till 28 juli. Det kan nog betraktas som sommarens största skrattsuccé! Det hela handlar om Olle Sjögren, som spelas av Max Jansson. Han har kommit på ett sätt att leva livets glada dagar genom att lura försäkringskassan.

En dag när han planerat att resa bort, dyker en gammal kompis upp, Ragnar Olsson som spelas av Jonatan Niklasson. Han blir ofrivilligt indragen i Olles bedrägerier, när Lola Jönsson (Britt-Marie Johansson) från försäkringskassan plötsligt dyker upp på en inspektion. Som om inte det skulle räcka, kommer också en gammal släkting Sonja Sjögren (Monique Landström), en taxichaufför Enok Wiklund (Erik Nilsson) och slutligen även polisen Pia Ljunggren (Sandra Bäckman), så mycket värre kan det knappast bli.

Britt-Marie Johansson och Jonatan Niklasson
Britt-Marie Johansson och Jonatan Niklasson  Foto: Lennart M Pettersson

Det här är en mycket välspelad fars som bjuder på många skratt redan från starten. Skådespelarna bjuder verkligen på sig själva och ger verkligen publiken valuta för pengarna. Ni vet väl att "Ett skratt förlänger livet", och här får Ni garanterat skratta under några timmar! Så missa inte chansen.

Fler nyheter  

|