Tisdag 25 juni 2019


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

1/7-2018

Publiken gillar Flickan i fönstret!

Flickan i fönstret

Den 29 juni var det premiär på årets familjeteater "Flickan i fönstret" som Amatörteatersamverkan Örebro län sätter upp i sommar på Hallagården i Lekhyttan. Och vi kan konstatera att årets föreställning går hem hos publiken, precis som förra året, då man spelade pjäsen om Katitzi.

I centrum av handlingen står flickan Embla som känner sig osynlig för sin familj. Plötsligt blir hon verkligen osynlig och förflyttas tillbaka till 50-talet. Där möter hon arbetare på en skofabrik och får vänner och ovänner och ser både likheter och olikheter med sin egen tid. Frågan är hur Embla ska göra för att ta sig tillbaka till sin egen tid och bli synlig igen?

Föreställningen är ett samarbetsprojekt där deltagarna kommer från Örebro, Vintrosa, Lekeberg, Karlskoga, Hallsberg och Askersund. Det är 18 personer mellan 12 och 79 år som står på scenen och minst lika många som jobbar med uppgifter runt omkring.

Biljetterna till Flickan i fönstret bokar man här på vår hemsida. I priset ingår entré till djurparken, så att man kan göra besöket på Hallagården till en helgjuten utflykt.

Fler nyheter  

|