Lördag 16 februari 2019


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

10/4-2018

Premiär på fartfylld sång- och dansshow

Showgruppen Baby Blues

Showgruppen Baby Blues har satt upp flera bejublade shower på Sparbanksbörsen genom åren. I vår är de tillbaka med en ny färgsprakande show Baby Blues - Let's shuffle som är en härlig blandning av nostalgi och bra musik.

Repetitionerna på Sparbanksbörsen pågår för fullt. Medlemmarna i Baby Blues med Rebecka Elliot i spetsen slipar sång och dans inför premiären den 13 april.  

Gruppen har uppträtt inför utsålda hus med sina föreställningar An American Christmas Show, Baby Blues - And a lot of Hairspray och Baby Blues Burlesque. Vårens föreställning, Baby Blues - Let's shuffle är en hyllning till musikpärlor genom historien.

- Det har ju gjorts så mycket bra musik genom åren och vissa låtar är ju som odödliga och lever vidare över generationer. En person som är född på 00-talet kan tycka om och skapa minnen till en 60-talare precis som någon som växt upp med låten. Det är ju verkligen det fina med musik, säger Rebecka Elliot.

I Baby Blues - Let's shuffle blandas klassiker från soulens gungande storhetstid med bland annat 90-talshits och 80-talsriff. Plats på scenen tar paljettstassar, benvärmare, utsvängda jeans och platåskor.

- Jag tror att den här showen har något för alla. Den är fylld med riktiga klassiker som man liksom inte kan låta bli att sjunga med i. Och de som varit med genom åren kommer ju även känna igen sig i kläderna. Det är ju flera olika, mer eller mindre lyckade, trender som folk hakat på genom åren, skrattar Rebecka Elliot.

Flera rutinerade revyare finns med i ensemblen förutom Rebecka själv; Acki Fernberg, Cecilia Ekström, Moa Elliot, för att nämna några, är bekanta ansikten för Lekebergspubliken. Övriga medverkande är Esmeralda Elliot, Lea Gunnarsson, Sandra Gustavsson och Måns Eriksson.

Rebecka Elliot berättar att gruppen blir lite som en familj under repetitionerna.

- Vi är ju inte så många och jobbar hårt tillsammans så det blir ju så. Det gör det extra kul sen när allt sitter och vi tillsammans kan gå ut på scenen inför publiken och bara ösa, säger Rebecka Elliot.

Det ges totalt sex föreställningar: 13,14, 20, 21, 27, 28 april. Biljetter bokas här på Lekebergs Revysällskaps hemsida eller via 0768-229 300.

Fler nyheter  

|