Lördag 16 februari 2019


  Hem
  Adresser
  Behöver ni hjälp?
  Bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

20/3-2018

Välbesökt årsmöte

Årsmötet på Sparbanksbörsen
Foto: Gunnar Öquist

I går kväll var det ett mycket välbesökt årsmöte för Amatörteatersamverkan Örebro län på Sparbanksbörsen i Fjugesta. Förutom att godkänna årsredovisningen valde man styrelse för föreningen. Den fick tre nya ledamöter. Det var Lisa Nilsson från Örebrospexet, Göran Eriksson från Nya Närkesbergsrevyn och Martina Rensmo Widlund som är verksam inom Enannan (Vintrosa) och Lekebergs Revysällskap. Martina leder även ungdomsgruppen Stella Nova i Askersund genom Studiefrämjandet.

Till ordförande omvaldes Gunilla Pihlblad som ordförande, Anette Jakobsson Karlskogarevyn Görsköj som kassör, Lill-Britt Karlsson Nya Teatern och Andréas Ludvigsson Svennevadsspelen. Rod Cansby Teater Hallsberg och Lennart M Pettersson Lekebergs Revysällskap ingår också i styrelsen, samt amatörteaterkonsulenten Tina Ruth som är adjungerad.

Förutom själva årsmötet delade vi ut vår årliga utmärkelse "Årets Teater-Charlie", informerade om årets teateruppsättning på Hallagården, samt tittade på en härlig föreställning av teatergruppen Seesam från Örebro, som är ett gäng med någon form av funktionshinder.

Fler nyheter  

|