Lördag 21 april 2018


  Hem
  Adresser
  Aktuella bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

18/6-2017

Bergslagsspelens kulturfest 2017

Bergslagsspelen arrangerar en kulturfest i Pershyttan utanför Nora från 29 juni till och med 3 juli 2017. Dans, musik, teater, berättelser, workshops, föreställningar och lokala kulturutövare. Fika mat och mycket mer står på programmet.

Biljetter släpps 15 juni, bokas på via e-post till Bergslagsspelen eller på telefon: 070-603 82 03. Kvarvarande biljetter säljs på plats i Pershyttan.

Vill du/ni vara en del av festen?

Delta med en låt eller en hel konsert, en monolog eller en hel pjäs, en dans, din konst eller sälj mat eller nybakta bullar, ha en jongleringsworkshop för barn eller sänd live från eventet i radio? Nivå kan variera från nybörjare till professionell.

Vi kommer sätta ihop ett program för 29 juni- 3 juli. På plats finns en nybyggd scen i kolhuset vid Pershyttans hytta och publikplatser, ljus och ljud. Vi står även för marknadsföring och samordning. Vi har däremot väldigt begränsat utrymme för att betala gage så deltagande måste till största delen utifrån lusten att skapa ett gemensamt kulturevent i Bergslagen.

Frågor till:
Gunilla Josefsson, tel: 070-633 39 58, Kristina Dybeck tel: 070-603 82 03/ kristina@bergslagsspelen.se, Jenny Eknor tel: 019-16 83 03,

Anmäl ditt intresse att vara med på nedanstående länk så kontaktar vi dig!

Teater, dans, sång, musik, scenografi, ljud- och ljusteknik, kostym med redesign, mask, smink, manusskrivande – scenkonsten innehåller många delar och inom Bergslagsspelen kan man delta på olika sätt.

- Förutom en kulturfest arrangerar vi som tidigare år studiecirklar, prova-på-aktiviteter och sommarläger med dans, teater och sång för barn och ungdomar. Alla är välkomna att delta, oavsett om man har erfarenhet sedan tidigare eller inte.

Bergslagsspelens sommarläger med dans, teater och sång arrangeras för fjärde året vid Finnsjöstrand i Järnboås. På 2016 års sommarläger deltog 80 barn från 20 olika skolor i Bergslagen.

Så här gör du för att anmäla intresse för att delta i våra aktiviteter!

Fyll i formuläret ”Intresseanmälan”.

Årets sommarläger är fullbokat så anmälan till lägret är stängd.

Har du frågor? Telefon: 070-603 82 03Bergslagsspelens kulturfest 2017

Fler nyheter  

|