Måndag 22 januari 2018


  Hem
  Adresser
  Aktuella bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

26/3-2017

Carola tilldelades Årets Teater-Charlie

Carola Henriksson prisades på årsmötet

I samband med Amatörteatersamverkan Örebro läns årsmöte som hölls i Stora Mellösa, delade man ut Årets Teater-Charlie, som är ett stipendium som instiftats till minne av vår medlem, Charlie Lindblad. 2017-års mottagare blev Carola Henriksson, och hon mottog priset efter föreställningen "Maka sökes" som hon både skrivit och regisserat.

Motiveringen till priset lyder: Carola Henriksson har ett stort engagemang för sin egen förening, Stora Mellösa Teatersällskap, och för amatörteater i allmänhet. Hon har energi utöver det vanliga och har visat sig vara en fantstisk manusförfattare, kompositör, regissör, producent - och inte minst - inspiratör.

Dessutom ser hon till att ta med sina föreningsmedlemmar ut för att se andra amatörteateruppsättningar i länet. Allt i syfte att förkovras och förnöjas. ”Det är ju så roligt!”

Hon har i allra högsta grad bidragit till samverkan, gränsöverskridande och åldersintegrering och är en mycket god ambassadör för amatörteatern i vårt län. Charlie Lindblad och Carola arbetade tillsammans i flera uppsättningar, där de på olika vis hade utbyte av varandras kunskaper och erfarenheter.

Några av deltagarna på ATSÖ:s årsmöte

Fler nyheter  

|