Tisdag 23 januari 2018


  Hem
  Adresser
  Aktuella bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

17/3-2017

Premiär på Sparbanksbörsen

Finalen

Nu har Lekebergs  revysällskap haft premiär på Drömfabriken, som också är litet av ett tioårsfirande av lokalen Sparbanksbörsen. Då hade man premiär på den första revymusikalen Möbelfabriken, som året därpå följdes av Nöjesfabriken. Drömfabriken är en fristående berättelse, men man får återknyta bekantskapen med en del av de figurer som fanns med i de första uppsättningarna.

Då blev dansbandskungen Valentin (Ingemar Bengtsson) och den nitiska sekreteraren Ulla-Bella (Lotten Gustavsson) ett par, och det är dem det handlar om i årets nyskrivna föreställning. Det speciella är att hela 34 personer är med på scenen, om man räknar med orkestern. Detta är nämligen en föreställning där alla som vill får vara med, vilket har blivit ett signum för Lekebergs revysällskap. Och det är också flera personer som tar ett steg upp på scenen, från att tidigare varit med och arbetat med olika uppgifter kring våra föreställningar. Drömfabriken sätter också fokus på revysällskapets yngre medlemmar och man kan visa upp att man har god återväxt och en bredd som bådar gott för framtiden.

Skål

Det handlar om en semesterresa. Flygplanet kapas och beordras att landa på världens mest jämställda ö. Där händer det sånt som man aldrig ens hade drömt om, eller...  Föreställningen innehåller mycket sång, musik och dans. 28 personer mellan 12 och 75 år står på scenen och orkestern "Ol’ friends & the Brunettes" både stöttar de medverkande samt medverkar med egna nummer. Det hela serveras också tillsammans med en klassisk toast Skagen, svartpeppar- och flingsaltinbakad fläskytterfilé med rosépepparsås och fruktcocktail med hemlagad vaniljkräm. Många föreställningar är redan fullbokade, men det finns fortfarande biljetter kvar till några föreställningar. Boka här på vår hemsida, innan det är försent.

Asylsökande
 

Fler nyheter  

|