Måndag 20 november 2017


  Hem
  Adresser
  Aktuella bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

11/1-2017

Stort intresse för sommarens teaterprojekt

Tina Ruth och Gunilla Pihlblad informerade

Det var många som var intresserade av att vara med i sommarens stora amatörteaterprojekt, när Amatörteatersamverkan Örebro län hade sitt första informationsmöte på Kulturhuset i Örebro.  Spelplatsen är Hallagården i Lekhyttan som ligger mellan Örebro och Karlskoga. Där ska man spela KATITZI som bygger på Katarina Taikons bok med samma namn.

Tina Ruth som är amatörteaterkonsulent och som  också ska regissera föreställningen, berättade tillsammans med styrelsens ordförande Gunilla Pihlblad om vilka uppgifter som finns och litet av vad som krävs av dem som vill deltaga. Förutom att vara skådespelare behövs personer som jobbar med smink, teknik, scenografi, praktiskt byggarbeta av scen och liknande, och diverse andra uppgifter. Och i samband med repetitionerna så blir det även en del utbildning i samarbete med Studiefrämjandet. Det blir ytterligare en informationskväll nu på torsdag, på Nya Sjöängen i Askersund.

Det går också bra att höra av sig till Tina Ruth, telefon: 070 573 50 33,  epost: tina.ruth.lbf@folkbildning.net, eller till Gunilla Pihlblad, telefon: 070-550 95 20, e-post: gunilla.pihlblad@amatorteatersamverkan.se

Fler nyheter  

|