Måndag 20 november 2017


  Hem
  Adresser
  Aktuella bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

9/1-2017

Thriller på Nya Teatern

I början av februari är det dags för en thrillerklassiker på Nya Teatern i Örebro. Det är amatörteatergruppen Zenits uppsättning av Agatha Christies "Och sen var ingen kvar". Det är en ny översättning av gruppen.

"Och sen var det ingen kvar" är Agatha Christies mest djävulska intrigdrama som hade premiären 1943 och sedan dess nästan blivit en egen thrillergenre. Varje år dyker det upp böcker och filmer, som mer eller mindre lånar hela berättelsen. Den har kallats den första slasherfilmen.

Amatörteatergruppen Zenit har framfört pjäsen en gång tidigare, men fick inte nog av den. Det är den bästa av onda sagor och vi kan inte hålla oss borta från skräckens ö. Så följ med oss igen till Soldier Island. Den här gången lite djupare och längre in i mörkret...

Bakgrund och innehåll
Om du blir bjuden på sommarsemester i ett fint hus på en ö i havet, av någon som du kanske tror att du har träffat, skulle du åka då?
Det här är berättelsen om ett antal människor som svarade ja på frågan. Väl på Soldier Island är det ingen som direkt känner någon annan, men någon vet allt om alla... Och då börjar mördandet tills...

Det är premiär den 3 februari, och sedan spalar man 4, 5, 9, 10 och 11 fegruari. Biljetterna kostar 100 kronor och bokas via Nya Teatern.

Fler nyheter  

|