Måndag 20 november 2017


  Hem
  Adresser
  Aktuella bilder
  Biljetter
  Bli medlem
  Evenemang
  Föreställningar
  Länkar
  Medlemmar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Om oss
  Styrelsen
  Sök person
  Teaterkonsulent
  Utbildning/Kurser
  Kursanmälan
  Verksamhet
  Webb-TV
  Internt

  Om cookies
  Webbansvarig

  

 Vi finns också på Facebook!

  Hemsidans huvud
  Foto: Roger Grännsjö


|

27/11-2016

Premiär på årets julshow!

Moa Elliot med flera

På fredag är det premiär på årets julshow på Sparbanksbörsen i Fjugesta. Åtta tjejer i snygga, glittriga och juliga utstyrslar, kommer att sjunga och dansa in julen i ”An American Christmas Show”.  Vi utlovar äkta julstämning med fart och fläkt.

För föreställningen ansvarar Rebecka Elliot som gjort några uppskattade shower hos Lekebergs revysällskap tidigare. Då med helt andra teman, men med ett liknande koncept. Ni minns kanske A Musical Movie Night, Baby Blues Burlesque och Mama’s Blues & a lot of Hairspray.

När Rebecka håller i trådarna betyder det som sagt mycket musik och dans. Det betyder även många duktiga ungdomar, inte minst hennes egen dotter Moa. Moa är nu 19 år och stod på Sparbanksbörsen scen för första gången när hon var 11. En klart lysande stjärna i alla sammanhang.

Sofie Dahlén är lika gammal som Moa och har på Sparbanksbörsen tidigare varit med i en ungdomsmusikal samt i revyn "Movie" och "Valfångst". Hon har även gjort mycket annat på scener i Örebro och nu kommer hon alltså hit och sjunger.

Det är Rebecka själv som med sin kraftfulla ”pipa” står för sången tillsammans med Moa och Sofie. Showen har också sex dansare som säkert kommer att ta ton mellan stegen. Allra yngst är Lea Gunnarsson och Esmeralda Elliot. Linnea Berglund och Ida Svansbo har dansat i Rebeckas shower tidigare. Helt nya i det sammanhanget – men definitivt inte på Sparbanksbörsens scen – är Acki Fernberg och Cecilia Ekström.

Vilket gäng! Och vilket sväng! Att det handlar om ”amerikansk” jul är ett sätt att säga att det är mycket glitter och glamour. Vi lovar att det blir en upplevelse och tipsar er om att säkra era biljetter innan det är för sent.

Årets julshow på Sparbanksbörsen

Litet försmak:

Fler nyheter  

|